Nahkatasku luhalla

Nahkarulla ruokailuvälineillä saa jatkoa taskusta luhalla eli lusikkahaarukalla.

”Kyllä Juhakin tarvitsee luhan!”

69,00 

Made in Finland

Tasku luhalla (lusikkahaarukka) syntyi jälleen yhteistyössä hyvän ystäväni Lindan, September co:n kanssa. Jaamme intohimon käsitöiden tekemiseen ja luonto on meille paikka, jossa syke laskee. Haluamme kannustaa ihmisiä syömään luonnossa ja ihailemaan kaunista luontoamme.

Kompaktissa kauniisti patinoituvassa nahkataskussa luha kulkee kätevästi mukana, olit sitten nuotion äärellä, rannalla tai vaikkapa puistossa lounaalla. Koska puu on luonnostaan antibakteerinen, katajasta valmistettu luha sopii erinomaisesti syömiseen ja ruoanlaittoon tien päällä. Tuote on suunniteltu kestämään ja monipuolisesti käytettäväksi.

Tämä sopii erinomaisesti myös lahjaksi luonnonystävälle! Halutessasi puutuote voidaan nimikoida. Toiveista voit olla yhteydessä: info@torpdjupack.com

Koko:

Nahkatasku suljettuna: korkeus 19,5 x leveys 7 cm.

Luha (lusikkahaarukka): 3,5 x 18 cm.

Nahkatasku pehmenee ja patinoituu, joka on laadukkaan nahan merkki. Nahan pintaa voit suojata ja hoitaa vahalla, esimerkiksi suosituksena mehiläisvaha. Vahaamisen jälkeen, anna kuivahtaa ja kiillota. Tarvittaessa ennen vahausta pyyhi pinta kostealla pyyhkeellä, perusteellisempaan pesuun voit käyttää myös nahanpuhdistusainetta.

Hoito-ohjeet puutuotteille: Pese haalealla vedellä, huuhtele kylmällä. Käytä vain mietoa saippuaa tarvittaessa. Tarkemmat hoito-ohjeet www.septmbr.co/about

Takaisin ylös