Nahkarulla ruokailuvälineillä, ruskea/musta

Suunniteltu luonnossa ruokailua varten. Nahkarullassa kulkevat kätevästi suomalaisesta puusta valmistetut, luonnonmukaiset ruokailuvälineet.

129,00 

Tyhjennä

Made in Finland

Nahkarulla on suunniteltu luonnossa ruokailua varten, koska ruoka maistuu parhaimmalta ulkona maisemia ihaillen. Rullassa kulkevat kätevästi suomalaisesta puusta valmistetut, luonnonmukaiset ruokailuvälineet.

Nahkarulla on käsinommeltu Suomessa laadukkaasta kasviparkitusta nahasta. Rullaan kuuluu pihlajasta käsintehdyt lusikka ja haarukka, jotka ovat viimeistelty unikkoöljyllä.  Rullassa on myös kaksi taskua muille tarvittaville tavaroille. Halutessasi puutuotteet voidaan personoida ja voit valita esimerkiksi kaksi lusikkaa tai vaaleasta puusta. Toiveista voit olla yhteydessä: info@torpdjupack.com

Käytössä jämäkkä nahkarulla pehmenee ja erityisesti ruskea nahka patinoituu, joka on laadukkaan nahan merkki. Nahan pintaa voit suojata ja hoitaa vahalla, esimerkiksi suosituksena mehiläisvaha. Vahaamisen jälkeen, anna kuivahtaa ja kiillota. Tarvittaessa ennen vahausta pyyhi pinta kostealla pyyhkeellä, perusteellisempaan pesuun voit käyttää myös nahanpuhdistusainetta.

Hoito-ohjeet puutuotteille: Pese haalealla vedellä, huuhtele kylmällä. Käytä vain mietoa saippuaa tarvittaessa. Tarkemmat hoito-ohjeet www.septmbr.co/about

 

Koko:

Rullan koko auki ollessa pituus 30,5 x leveys 19 cm ja suljettuna on n. pituus 19 x leveys 6,5 x korkeus 6 cm.

Lusikan koko 3,5 x 16,5 cm. Haarukan koko 2,5 x 16,5 cm.

Nahan väri

,

Tyhjennä
Takaisin ylös