TORP DJUPBÄCK

Torp Djupbäck -nahkatuotteet on tehty liikkuvaan elämäntapaan nykyaikaiselle ihmiselle perinteisellä tyylillä. Tuotteet kulkevat arjen hetkissä ja arkisissa asioissa, oli sitten kyse kaupassa käynnistä tai koiran ulkoilutuksesta. Pienet hetket ovat merkittäviä ja laadukkaat nahkatuotteet tuovat arkeen kultareunuksen. 

Torp Djupbäck edustaa ajatonta suunnittelua korkealaatuisella kasviparkitulla nahalla, joka patinoituu käytössä. Patina on korkealaatuisen nahan tunnusmerkki, erityisesti ruskeanvärisellä nahalla on rikkain ja kaunein patina. Nahka muotoutuu käyttäjänsä näköiseksi ja syntynyt patina on todiste eletystä elämästä sekä muistojen summa. 

Torp Djupbäck tuotteita kuvastaa aitous, jolloin nahan sisäpinta saa näkyä, tuoden samalla rosoisuutta. Tuotteet ovat käsintehtyjä sekä huoliteltuja, mikä näkyy viimeistelyssä ja korkealaatuisissa heloissa.

Torp Djupbäck on syntynyt sinnikkyydellä ja tekemisen ilosta. Brändi on saanut nimensä paikasta, jossa tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan; vanhassa kunnostetussa torpassa. Perintönä saatu käsityötaito ja sitkeys, joka taipuu, mutta ei katkea. Torp Djupbäck on omistettu sinnikkäille, tekemisestä nauttiville ihmisille ja isän muistolle.  

Takaisin ylös